Kinnisvarainvestor ja maakler Birgit Truus osaleb Äripäeva konverentsil

Kinnisvarainvestor ja maakler Birgit Truus osaleb Äripäeva konverentsil

Lahe Kinnisvara kinnisvarainvestor ja kinnisvaramaakler Birgit Truus on kutsutud esinema Äripäeva Investor Toomase konverentsil “Kuidas investeerida võimalikult edukalt 2025. aastal ja ka edaspidi”. Konverents toimub 2025. aasta alguses – 18. jaanuaril.

Birgiti enda portfell koosneb väiksemate Eesti linnade kinnisvarast ja ta jagab oma väärtuslikke teadmisi ja kogemusi kinnisvarasse investeerimisel. Konverentsi kinnisvarainvestorite vestluses osaleb Birgit koos teiste valdkonna tipptegijatega.

Kinnisvarainvestorite vestlus: Kas väikeasulad, suurlinnad või hoopis Hispaania ja Dubai?

Paneeldiskussioonis osalevad:

  • MONIKA LÕUKE – kinnisvarasse investeerija
  • KÄRT LIIVAMÄGI – riskijuht ja investor
  • BIRGIT TRUUS – kinnisvarainvestor ja kinnisvaramaakler
  • PEETER PÄRTEL – kinnisvarasse investeerija

Lahe Kinnisvara on uhke, et meie meeskonna liige Birgit Truus on kutsutud esinema sellisele mainekale üritusele. See näitab Birgiti pädevust ja pühendumust kinnisvaravaldkonnale ning kinnitab, et meie klientide teenindamisel on ta tõeline ekspert.

Tulge kuulama ja ammutage inspiratsiooni ning teadmisi, mis aitavad teil teha parimaid investeerimisotsuseid juba täna ja tulevikus!

Kui soovite müüa enda Põlva-, Võru- või Valgamaa kinnisvara, võtke ühendust Birgitiga. Võtke ka ühendust, kui vajate kinnisvarasse investeerimisel nõu.

Birgit Truus

Kinnisvara konsultant-maakler Põlvamaal, Võrumaal, Valgamaal
+372 558 3883
birgit.truus[ät]lahekinnisvara.ee

    Äripäeva konverentsile saata kuulama tulla, soetades pileti siin.